Navigacija

RUDI IN PRAZNIČNE KREMŠNITE [Kulturni center Ravne]

RUDI IN PRAZNIČNE KREMŠNITE [Kulturni center Ravne]

Humorna zimska pravljica, ki popestri praznične decembrske dni! // Miškino gledališče

Kje:
Kdaj: 2.12.2019 17:00 - 18:00

Palček Božo ureja v pisarni še zadnje podrobnosti s seznama prazničnih opravil. Pisma otrok so prebrana, darila zavita, sani podmazane in praznična obleka pripravljena v omari. Božo ima le še dve nalogi. Obiskati mora devet jelenčkov, ki vlečejo praznične sani, ter dokončati čarobni prah za letenje.

Najprej obišče jelenčke in preveri, ali so vsi v dobri formi za polet okoli sveta. Tresko, Plesač, Skakač, Hudko, Komet, Kupid, Plamenko in Bliskač pridno telovadijo v Božičkovi telovadnici. Le enega jelenčka ni nikjer ... Kje je Rudi?

Ko ga palček Božo zagleda, ga skoraj ne prepozna. Rudiju je namreč od preveč sladkarij in nič telovadbe zrasel velik trebušček. Le kako bo vlekel praznične sani? Božo takoj prične s praznično intervencijo. Pri tem mu priskočijo na pomoč otroci in s skupnimi močmi pomagajo Rudiju priti nazaj v formo. A kaj, ko Božo zaradi tega pozabi na čarobni prah za letenje … Za srečen konec potrebujemo le ščepec prijateljstva, nekaj iznajdljivosti in praznične iskrice, ki jih lahko naredijo le otroci. A jim bo uspelo?

Oglejte si hudomušno praznično predstavo, kjer se boste ob prigodah navihanega Rudolfa in iznajdljivega palčka Vseznalčka smejali tako na glas, da se bo slišalo do severnega pola.

Trajanje predstave: 30 min
Igralska zasedba: Miša Gerič Špacapan, Ana Raščan, Martin Gerbec in Luka Slavic
Dobri mož: Matej Korošec

 

 
Na Ravnah se dogaja...