Navigacija

Teden mobilnosti

Teden mobilnosti

Kje:
Kdaj: 18.9.2019 9:30 - 13:00

VABILO

Spoštovani!

V okviru promocije kohezijske politike sredi tedna mobilnosti pripravljamo dogodek, s katerim želimo prispevati k večji prepoznavnosti pozitivnih učinkov kohezijske politike v našem lokalnem okolju in poudariti vrednote zdravega življenjskega sloga, med katere sodi tudi odločitev za alternativne oblike mobilnosti, kot sta pešačenje in kolesarjenje.

Z aktivnim sodelovanjem občanov različnih generacij, predstavnikov občin in organizacij, ki delujejo na tem področju, bo doseg in odmev sporočila večji, zato vas prijazno vabimo, da se nam pridružite v sredo, 18. 9. 2019, ob 9.30 v ravenskem parku.

Kratkim pozdravnim nagovorom predstavnikov Občine Ravne na Koroškem, NIJZ in A.L.P. Peca bo sledil razgiban program in okusna zdrava pogostitev. Nato:

           9.45 Skupinsko gibanje

           10.00 Hoja upanja po parku – Europa Donna Slovenija

      10.30 zbor na PICIKL postaji pred DTK-jem, predstavitev sistema izposoje koles v Občini Ravne na Koroškem, nato na pot z lastnimi ali izposojenimi električnimi kolesi proti Prevaljam.

      ENDURO (ogled in predstavitev)

       Pred prevaljsko občino nagovor predstavnika Občine Prevalje, predstavitev sistema izposoje koles v Občini Prevalje, nato degustacija domačih izdelkov Martine Libnik in druženje na tržnici.

 

Veseli bomo vaše udeležbe, ki jo, prosim, potrdite na 02 821 78 60 (A. L. P. Peca).

 
Na Ravnah se dogaja...