Navigacija

Vseslovenska akcija - Dan za spremembe – Dan za povezovanje skupnosti

Vseslovenska akcija - Dan za spremembe – Dan za povezovanje skupnosti

Kje:
Kdaj: 7.4.2018 11:00 - 13:00

VSESLOVENSKA AKCIJA

DAN ZA SPREMEMBE – DAN ZA POVEZOVANJE SKUPNOSTI

»SPREMINJAJMO RAVNE«

 

sobota, 7. april 2018

 

V okviru »Dneva za spremembe – dneva za povezovanje skupnosti« bo organiziranih več različnih akcij, v katere se lahko vključite:

 

Občinska čistilna akcija

od 8. do 11. ure na različnih lokacijah (organizirane skupine bodo na občini v tednu pred dogodkom lahko prejele rokavice, vreče in vodo, na dan dogodka pa bodo na tržnici lahko prevzele tudi malico)! Organizirane skupine in tudi posamezniki se za sodelovanje pri čistilni akciji prijavite na občini pri Darji Čepin najkasneje do četrtka 29.03.2018!

 

IZMENJAVA rabljenih predmetov, oblačil in drugih koristnih pripomočkov

IZMENJAVA MANJŠIH RABLJENIH PREDMETOV, OBLAČIL IN DRUGIH KORISTNIH PRIPOMOČKOV – »PRINESI – VZEMI«

od 11. do 13. ure na TRŽNICI Ravne  - prinesite predmete, ki jih ne potrebujete več, so pa še primerni za uporabo, in jih zamenjajte za druge uporabne predmete.

 

STOJNICA IZDELKOV ZA PROSTOVOLJNE PRISPEVKE od 11. do 13. ure na TRŽNICI Ravne (izkupiček zbranih prostovoljnih prispevkov bo namenjen Društvu prijateljev mladine Koroške za otroke iz socialno ogroženih družin)

 

Osrednji družabni dogodek na TRŽNICI Ravne od 11. do 13. ure s kulturnim programom, društvi in drugimi

   organizacijami na stojnicah ter pogostitvijo (USTVARJALI BOMO SKUPNO SLIKO Z BARVNIMI ODTENKI)

 

od 11. do 13. ure na TRŽNICI Ravne – Kulinarična stojnica s pogostitvijo (za vse mimoidoče, še posebej pa za udeležence čistilne akcije)!

 

Za več informacij o tem, kako kot PROSTOVOLJEC sodelovati v akciji Dan za spremembe – dan za sodelovanje, pokličite na številko 02 82 16 022 ali 031/384-137 oziroma nam pišite na elektronski naslov darja.cepin@ravne.si.

 

Vabljeni k SODELOVANJU!

 

Na Ravnah se dogaja...