Navigacija

Društvo klekljaric Koroške, sekcija Lipa Ravne na Koroškem [Koroška osrednja knjižnica, Razstavišče] [Koroška osrednja knjižnica, Razstavišče]

Društvo klekljaric Koroške, sekcija Lipa Ravne na Koroškem  [Koroška osrednja knjižnica, Razstavišče] [Koroška osrednja knjižnica, Razstavišče]

Kje:
Kdaj: 26.10.2020 18:00 - 19:00

Društvo klekljaric Koroške, sekcija Lipa Ravne na Koroškem, deluje že dve desetletji. V tem obdobju so ustvarile številne klekljane izdelke in jih predstavile na različnih dogodkih in samostojnih razstavah. Njim ljubi so motivi iz narave, cvetlice in čebele, a se pogumno lotevajo tudi drugih izzivov. Ob 400-letnici jeklarstva v Mežiški dolini se predstavljajo s samostojno razstavo. Na ogled bodo klekljane čipke različnih motivov iz narave, pa tudi forma viva, livar, repač in logo Železarne Ravne.

Razstava bo na ogled do 9. novembra 2020.

_ _ _ _ _ _ _

Povabljeni, kljub …

Ker želimo, da so vaši obiski pri nas prijetni in da skupaj preprečujemo širjenje virusa SARS-CoV-2 vas naprošamo, da ob obisku prireditev upoštevate naš preventivni protokol, ki je v skladu s priporočili NIJZ in na podlagi Odloka o spremembah in dopolnitvi Odloka o začasni splošni omejitvi oziroma prepovedi zbiranja ljudi v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 96/2020). Ob obisku dogodkov, ki se jih lahko udeleži največ 50 ljudi, bomo vodili seznam udeležencev, katerega bomo, v primeru, da nam NIJZ v enem mesecu od dneva izvedbe ne pošlje zahteve za vpogled, primerno uničili.

Prireditve se lahko udeležijo le zdravi obiskovalci.

V času spremenjenih okoliščin bo v Kuharjevi dvorani na ogled 'stolna razstava' reprodukcij likovnih del iz depojev naše posebne zbirke Artoteka. Število obiskovalcev posameznega dogodka pa bo, glede na prostor, omejeno.   

In brez skrbi ... Za tiste, ki morebiti ostanete pred vrati, bomo kmalu poskrbeli za možnost ogleda digitalnih posnetkov prireditev.                                


 
Na Ravnah se dogaja...