Navigacija

MOJKINO RAVNE NA KOROŠKEM

MOJKINO RAVNE NA KOROŠKEM

Kje:
Kdaj: 14.2.2020 15:30 - 20:30

Petek, 14. februar 2020, ob 15:30

Kulturni center Ravne

 

15:30  - TAČKE NA PATRULJI 2, animirana komična pustolovščina (sinhronizirano)

Najnovejša pustolovščina pogumnih kužkov v živahnem mestu Zaliv zabave se bo pričela precej hrupno, saj se bodo prikupne tačke na super dirkališču udeležile dirke, da bi rešili prijatelja in zmagali na največji dirki doslej. Pred pogumnimi kužki so nove dogodivščine, ki bodo še nevarnejše, hitrejše, a najpomembnejše – zabavne. 

 

16:30  - JEŽEK SONIC, komična pustolovščina (sinhronizirano)

Ježek Sonic je najhitrejši ježek, ki po nesrečnem naključju pride na Zemljo. Med pustolovščinami na našem planetu pa se spoprijatelji s policistom Tomom Wachowskim (James Marsden) iz majhnega mesta in skupaj se podata v boj proti zlobnemu dr. Robotniku (Jim Carrey), ki skuša ježka Sonica ugrabiti in prevzeti njegove supermoči, da bi zavladal svetu.   

 

18:15 - PTICE ROPARICE IN FANTASTIČNA OSAMOSVOJITEV HARLEY QUINN, akcijska kriminalna pustolovščina

Pripravite se, saj prihaja slavna, neponovljiva in nepredvidljiva Harley Quinn. Tokrat brez Jokerja.  Zgodba se odvija okoli skupine superjunakinj in negativk DC vesolja, glavna zvezda pa je Margot Robbie kot slavna Harley Quinn, katero smo že videli v filmu Odred odpisanih (Suicide Squad). Po razhodu z Jokerjem, Harley Quinn združi junakinje Black Canary, Huntress in Renee Montoyo, da bi skupaj rešile mlado dekle pred zlobnim vladarjem kriminala.

 

20:30 - OBSEDENOST, grozljivka

Ko se mladi varuški ponudi priložnost za skrb dveh otrok, ki sta po smrti staršev postala siroti, na izgled povsem enostavna služba hitro začne odkrivati temačne in grozljive skrivnosti.

 

 

Arhiv