Navigacija

Valentinov koncert // EVA BOTO [Kulturni center Ravne]

Valentinov koncert // EVA BOTO [Kulturni center Ravne]

Ko najdeš sebe

Kje:
Kdaj: 15.2.2020 19:00 - 21:30

V Kulturnem centru Ravne vas radi razvajamo. Še raje pa imamo, če vi razvajate svoje najdražje! 🙂

Zato smo poskrbeli, da se pri nas oglasi ena izmed trenutno najbolj vročih pevk pri nas - Eva Boto!

Postavna Korošica, Eva Boto, je jeseni 2019 doživlja veliko osebno zmago. Po sedmih letih na slovenski glasbeni sceni je izdala svoj premierni album! Predstavila ga je novembra na svojem prvem samostojnem koncertu in s predstavitvijo nadaljuje z VALENTINOVIM koncertom na domačem terenu, v Kulturnem centru v Ravnah na Koroškem, v soboto, 15. februarja, ob 19. uri.

Eva se svoji publiki ne rabi pretirano predstavljati. Pozna jo že od prvih zmag na festivalih po Avstriji in Sloveniji, sodelovanja v oddaju Misija Evrovizija in zastopanju Slovenije leta 2012 na Evroviziji s pesmijo Verjamem. Takrat 16-letna Eva je bila najmlajša predstavnica v Evropi, domačo sceno pa je kasneje, leta 2016 na Slovenski popevki zatresla z zmagovalno pesmijo Kaj je to življenje. Njeno jesensko 3-mesečno potovanje po svetu glasbe in preobrazb v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki ga je proslavila z veličastno zmago, je bilo samo uvod v dolgo in uspešno sodelovanje z novo ekipo, s katero je Eva začela svojo koncertno glasbeno zgodbo.

 Lepo vabljeni na glasbeno potovanje Ko najdeš sebe, kjer bo Eva ob spremljavi odličnega banda predstavila vse tisto, kar jo dela srečno. Koncert bo popestrila s posebnim programom ob Valentinovem, gostila pa bo tudi odličen pevski zbor OŠ Radlje ob Dravi.

Se vidimo v Kulturnem centru v Ravnah na Koroškem, v soboto, 15. februarja, ob 19. uri!

Vstopnice v predprodaji na www.kcravne.si in DTK Ravne.
 

Arhiv

Na Ravnah se dogaja...