Navigacija

Dobrodelna gledališka plesna predstava Življenje je vrednota [Kulturni center Ravne]

Dobrodelna gledališka plesna predstava Življenje je vrednota    [Kulturni center Ravne]

Katja Dance Company

Kje:
Kdaj: 14.12.2019 20:00 - 22:00

Po veliki tragediji, ko nas je zapustil naslovni junak predstave, mali 11-letni Anže, smo v dogovoru z njegovo družino in srčnimi plesalci sklenili nadaljevati uprizarjanje predstave, ki s seboj nosi toliko dobrega.

Življenje prinaša in odnaša. Trosi trenutke, ki bežijo mimo nas in če jih ne ulovimo, spolzijo kot veter.

S plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije, smo ustvarili predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse - vzame pogum, smeh, čas ... ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.

Po 30. uprizoritvah, po vsakokraktnih stoječih ovacijah, po veliki izkazani podpori naše publike in junakom, katerim pomagamo, se tokrat odpravljamo v Postojno.

V sodelovanju z Občina Ravne Na Koroškem in KC Ravne, ponosno predstavljamo multimedijski gledališki plesni projekt Življenje je vrednota, katerega namen je skupaj z vami gledalci pomagati mladim, ki so preživeli raka in so organizirani v Ustanovi Mali vitez.

​Bodite z nami in si rezervirajte vstopnico za navdihujoč dobrodelen plesni dogodek v koreografiji Katja Vidmar (Katja Dance Company) in plesalcev, ki vam bodo pričarali čaroben večer.

Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

Več na www.katjadancecompany.com
Spletni medijski pokrovitelj je Paradaplesa.si

Prodaja vstopnic: Vstopnice po enotni ceni 10 EUR so na voljo na http://www.kcravne.si/Nakup-abonmajev

Za rezervacijo ali nakup večjih količin vstopnic s popustom pa nam pošljite sporočilo na katjadanceco@gmail.com

Arhiv

Na Ravnah se dogaja...